FØLGENDE BETINGELSER GJELDER FOR FRAKT OG LEVERING TIL PRIVATKUNDER I NORGE:

Fraktpriser:

Standardpris på frakt er kr 99,- for alle våre leveringsmetoder.

LEVERINGSTIDER:

Vi pakker og sender ordre omgående. Det betyr kort leveringstid, noe avhengig av hvilket transportalternativ du velger. Normalt vil det sjelden gå mer enn 2-5 dager virkedager før du har varene dine. Vi kan ikke garantere for vår leverandørs leveringstider. Se flere detaljer under knyttet til hvert transportalternativ. Ta kontakt med vår kundeservice med en gang hvis du synes du har ventet for lenge på pakken din! Vi hjelper deg å spore leveransen og kan også sjekke status med din valgte transportør.

LEVERINGSMETODER:

Servicepakke: Klimanøytral Servicepakke via Bring der du henter på ditt lokale postkontor. Bring har mer enn 1400 utleveringssteder. Pakken er sporbar. Sendingen leveres klimanøytralt. Dette betyr at Posten forplikter seg til å redusere transportens klimagassutslipp og i tillegg kompensere for resterende utslipp.

Bring På Døren: Denne tjenesten tilbys i de fleste byer og tettsteder i Norge. Hjemleveringen skjer mellom kl. 17 og 21. Mottaker varsles to ganger på sms når pakken er underveis og ringes 30-60 min før levering. Fremsendingstiden er 1-3 virkedager, enkelte strekninger 4 virkedager.

A – post: De minste pakkene kan leveres i postkassen. Dette transportalternativet kommer automatisk opp hvis volumet på produktene du har bestilt er lite. Dersom pakken likevel ikke skulle få plass i postkassen, vil du uansett ikke belastes ekstra for en annen leveringsmetode.

Uavhentede Pakker

Du har to ukers frist til å hente pakken på ditt nærmeste postkontor. Dersom du lar være å hente pakken på postkontoret ditt og den blir sendt i retur til oss, så har du ikke benyttet deg av angreretten din, i henhold til Angrerettloven. Da er du fortsatt ansvarlig for kjøpet du har gjort og vil bli belastet med fraktkostnader tur/retur og et gebyr pålydende 250 kr.

BETALING

OppkravHvis du har valgt oppkravsgebyr vil gebyret komme i tillegg til fakturabeløpet. Kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 236,- .